Cadenas 3D CAD-engineering data

Lechler-sproeiers als 3D-ontwerpgegevens online beschikbaar

De 3D data van Lechler-sproeiers en -accessoires staan u gratis ter beschikking voor uw ontwerpwerkzaamheden. Met deze service tonen onze competentie en hoge standaards als leider op sproeigebied. Gebruik dit om uw ontwerpwerkzaamheden te vereenvoudigen. Wij ondersteunen u hierbij graag.

Cadenas 3D Konstruktionsdaten

Uw voordelen

• Tijdbesparing, direct downloaden van tekeningen en technische gegevens
  • Eenvoudige productkeuze vergelijkbaar met de Lechler-drukwerkcatalogus
  • Preview-functie met productfoto en 3D-graphics
  • Beschikbaar in alle gangbare 3D-bestandsformaten
  • Gratis gebruik na eenmalige registratie

Registratie

1. lechler.partcommunity.com
  2.  Inloggen: rechtsboven op "Account aanmaken".
  3. Voer de registratiegegevens in, bevestig de licentieovereenkomst, stuur een e-mail.
  4. Bevestigingsmail zal naar u worden verzonden.
  5. Volg de instructies in de bevestigingsmail.
  6. Login: Gebruikersnaam + wachtwoord.
  7. Instellen van het CAD-bestandsformaat:
  •     Selecteer "CAD-FORMATE" (rechter kolom).
  •     CAD MODEL om te downloaden "(linker kolom).
  •     Selecteer 3D-formaat.
  •     Klik met de pijl naar rechts op "Accepteren", "Instellingen opslaan", "Sluiten".

Download

1. Bestand downloaden: Selecteer nozzle sectie, nozzle type, nozzle serie.
  2. Selecteer serie, klik op "Genereer CAD MODEL"..
  3. CAD-model wordt gegenereerd en weergegeven (rechtsonder).
  4. Klik op "Download".
  5. Pop-upvenster: klik op "Opslaan", selecteer de doelmap en sla opnieuw op.

Deze onderwerpen kunnen ook van belang zijn voor u