Focus op onderwerp: One stop shop voor sproeidrogen

Wil je alles? In één keer? Welkom bij uw one-stop-shop! Bij Lechler vinden fabrikanten en exploitanten van sproeidrooginstallaties sproeikoppen voor elke toepassing – uit één hand.

Focus op onderwerp: One stop shop voor sproeidrogen

In een sproeitorens worden fijn vernevelde vloeistoffen gedroogd tot een poeder met behulp van hete lucht of gas. In dit proces is de poederkwaliteit direct gerelateerd aan de gebruikte sproeiertechnologie. In andere delen van het sproeidroogproces kunnen de uiteindelijke productkwaliteit en opbrengst worden bepaald door de efficiëntie van de reiniging ter plekke. In de Lechler one stop shop kan de juiste oplossing worden gevonden voor alle sproeiertoepassingen binnen een sproeidrooginstallatie.

Als leverancier van oplossingen voor verstuivingstaken ondersteunt Lechler u vanaf de ontwerp- en planningsfase van een nieuw proces tot het verbeteren van een bestaand proces met behulp van onze superieure verstuivingstechnologie. We dekken alle verstuivingstaken binnen een sproeidroogproces met behulp van kant-en-klare of op maat gemaakte oplossingen en bieden ook individuele ondersteuning op het gebied van sproeierbehandeling, training en onderhoud.

SproeidrooginstallatieLechler dekt tal van verstuivingstaken in een sproeidrooginstallatie

Stromingssimulatie als service

Bij sproeidrogen hangt alles af van de juiste druppelgrootte op de juiste plaats op het juiste moment. De nieuwste op CFD gebaseerde simulatiemethoden van Lechler maken gebruik van krachtige clusters met een rekenkracht van ongeveer 8.500 GFlops.
Dit ondersteunt niet alleen de ontwikkeling van aangepaste sproeikoppen, maar ook de optimalisatie van bestaande sproeidroogprocessen. We simuleren sproeiertoepassingen en -processen individueel voor uw procesomgeving en vereisten.

Lechler's one stop shop – Uw voordelen

Met Lechler als partner bent u op alle eventualiteiten voorbereid. Wij ondersteunen u vanaf de planning en bouwfase van nieuwe installaties tot en met de exploitatie en modernisering van bestaande sproeidrooginstallaties. Lechler is uw one stop shop voor alle sproeiertoepassingen in een sproeidroogsysteem. Dat betekent:

  • één aanspreekpunt voor alle verstuivingstaken
  • tijd- en kostenbesparingen dankzij een grotere systeem- en procesefficiëntie
  • een eenvoudig, transparant en snel inkoopproces
  • consolidatie van leveranciers
  • de integratie in ons grote partnernetwerk

Lechler sproeiers voor een breed scala aan toepassingen in sproeidroogsystemen

Lechler sproeikoppen en hun typische gebruik in sproeidroogsystemenLechler sproeikoppen en hun typische gebruik in sproeidroogsystemen