De nieuwe Lechler DryMASTER serie: Eén uniek concept, honderden toepassingen

De Lechler DryMASTER is speciaal ontworpen als een modulaire serie voor vele verschillende toepassingen. Eenvoudig onderhoudbaar toch met daarbij de beste vernevelingsresultaten.

DryMASTER serie

Meesterschap in nozzles voor de sproeidroogindustrie

De nadruk ligt op de wervelkamers en de openingsschijven. Er zijn meer dan 900 combinaties beschikbaar, waaronder de combinatie die perfect bij uw proces past.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technologische ontwikkelingen en fabricagetechnieken in de wolfraamcarbideproductie, is onze DryMASTER-serie niet alleen toonaangevend op het gebied van precisie-engineering, maar daarbij zijn ook de slijtvastheid en kritische dimensies langer behouden.

DryMASTER voedselveiligheid

Voor een veilige en gezonde productie

De DryMASTER-serie van Lechler is ontworpen met het oog op de levensmiddelen- en geneesmiddelenindustrie en voldoet aan EU1935/2004 en zowel FDA als GB4806. Kiezen voor Lechler betekent kiezen voor een veilig, hygiënisch product.

De Lechler DryMASTER serie heeft zijn waarde bewezen in co-current, tegenstroom en mixed flow drogers voor de productie van poeders zoals wei, volle melk, magere melk, eiwitconcentraat, zuigelingenvoeding, chemicaliën, keramiek, farmaceutica en cosmetica.

Voordelen van de DryMASTER serie

  • Superieure levensduur: Proces-specifieke materialen bieden een grotere weerstand tegen slijtage en chemische aantasting.
  • Snel onderhoud: Handvast ontwerp met een speciale geometrie waardoor reinigen en onderhoud zonder gereedschap eenvoudiger is.
  • Veelzijdigheid: Veel bouwopties en accessoires om een breed scala aan processen te ondersteunen.
  • Hoge druk: Getest tot 690 bar (10.000 psi).
  • Compatibiliteit: Probleemloze verwisseling met andere nozzle-merken.
  • Waar voor uw geld: Concurrerende prijzen voor een langer meegaand verbeterd product.
  • Hoge beschikbaarheid: De meeste maten uit voorraad, wat levering binnen enkele dagen betekent.
Spuitpatroon Lechler DryMASTERSpuitpatroon Lechler DryMASTER
Lechler BeNeLuxTelefoon +32 10 225022info(at)lechler.be