Luchtkwaliteitscontrolesystemen: Optimale oplossingen voor afvalenergiecentrales

Steeds meer landen verbieden het storten van afval op stortplaatsen. Verbranding wordt de enige procedure om het restafval te verwerken. Het vermijden van schadelijke emissies en wettelijke voorschriften vormen enorme uitdagingen voor de exploitanten van installaties. Wij van Lechler geven u een uitgebreid advies waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke installatie- en milieuomstandigheden.

Wij werken met u samen om een opmaat gemaakte oplossing voor uw toepassing te ontwikkelen. Van begin tot eind, ondersteunen wij u met advies, van procesanalyse tot kant-en-klare oplossingen.

Overzicht van Lechler-toepassingen in afvalenergiecentrales

Overzicht van Lechler-toepassingen in afvalenergiecentralesInjectie met clustersproeinozzles om stofturbulentie te verminderen tijdens het lossen en behandelen.Verneveling van vloeibare ammoniak voor niet-katalytische reductie van stikstofoxiden.Verwerking van sterk corrosief water dat in de afvalbunker is verzameld middels verneveling.Verwijdering van de resterende vloeistoffen van de natte gaswasser door volledige verdamping.Verstuiving van suspensie voor efficiënte afscheiding van HCl.voor natte rookgasontzwaveling.Verstuiving van suspensie voor efficiënte afscheiding van SO<sub>2</sub>.Verneveling van vloeibare ammoniak voor de katalytische reductie van stikstofoxiden.Verneveling van vloeibare ammoniak voor de katalytische reductie van stikstofoxiden.Gaskoeltoren (GKT) </br> DeSOx-vernevel absorber </br> DeSOx CFB <br/> Vervanging van roterende verstuiver

Kies de juiste sproeinozzle en systeem

1SR sproeilansen

1SR sproeilansen

Lucht-vloeistof sproeinozzles voor halfdroge rookgasontzwaveling.

1SR sproeilansen
Lechler Online Cleaning (LOC)

Lechler Online Cleaning (LOC)

Het handige Cleaning-in-Place systeem voor lansen met lucht-vloeistof nozzles.

Lechler Online Cleaning (LOC®)
TwinAbsorbPRO

TwinAbsorbPRO

De gepatenteerde TwinAbsorbPRO-serie genereert variabele asymmetrische sproeipatronen.

TwinAbsorb

Alles in één oogopslag – Onze brochure over het thema van de maand

Brochure "Air Quality Control Systems for waste-to-energy plants"

Bij Lechler kennen we de processen en vereisten in afvalenergiecentrales. Alle relevante informatie vindt u in onze nieuwe brochure.

Brochure "Air Quality Control Systems for waste-to-energy plants"

Contact

Heeft u vragen over onze sproeinozzles en systeemoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op:

Lechler BeNeLuxTelefoon +32 10 225022info(at)lechler.be