Energie-efficiëntie omhoog, CO2 omlaag

Op METEC 2019 kunt u innovatieve oplossingen van Lechler verkennen die u helpen uw budget en het milieu te ontlasten - door efficiënter gebruik te maken van energie.

E3 = mc   »   Energie, Efficiëntie, Uitmuntendheid = geminimaliseerde kosten

Met het nieuwe analyseprogramma MillConfig.Descale kunt u de potentiële waterbesparing en het energieverbruik tijdens het ontkalken voor de gehele warmwalserij weergeven. Ook wordt de respectievelijke vermindering van de CO2-uitstoot getoond.

De nieuwe luchtnevelsproeier Slabcooler ECO van Lechler zet ook een nieuwe efficiëntienorm door het reduceren van het persluchtverbruik. Hij is speciaal ontwikkeld voor de secundaire koeling bij het continugieten van platen.

In combinatie met het beproefde Lechler DESCALE-configuratieprogramma geeft het nieuwe MillConfig.Descale analyseprogramma de optimalisatie- en besparingsmogelijkheden van uw gehele walserij overzichtelijk en op maat gesneden weer. Overtuig uzelf - en profiteer van de voordelen van Lechler MillConfig.Descale.

  • Verlaging van het water- en energieverbruik
  • Verminderen van de CO2-uitstoot
  • Kosten besparen
Deze volledig nieuwe nozzle is ontwikkeld om het verbruik van dure perslucht in de secundaire koeling van continugietinstallaties te verminderen. De innovatieve oplossing van Lechler helpt het energieverbruik blijvend te verlagen, waardoor de kosten worden verlaagd en de CO2 uitstoot wordt verminderd. Ook goed om te weten: Dankzij het "plug & spray"-ontwerp is de ombouw snel, eenvoudig en goedkoop - zonder kostbare aanpassingen aan het leidingwerk.

Meer informatie

Gegevensblad Slabcooler ECO Toepassingsplaats secundaire koeling in continue wielen Website METEC