Lechler op Agritechnica 2019:
Care, bemesten, reinigen

Op de Agritechnica 2019 presenteert Lechler de sproeitechnologieën voor de toekomst van de landbouwtechniek op het gebied van gewasproductie en vloeibare bemesting. Op de wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor landbouwtechniek presenteert het Lechler-team zijn nieuwe producten en diensten onder het motto "Care, fertilize, clean".

Lechler at Agritechnica 2019: Visit us in hall 8, stand B22.

Lechler presenteert verschillende uitbreidingen van de nozzleserie ID, IDK en ST. Grote sproeimachines met 08 en 10 zijn nu beschikbaar, vooral voor hoge waterspuitsnelheden. Vloeibare meststoffen kunnen eenvoudig worden toegepast met speciaal aangepaste technologie van Lechler. Sproeiers, de Dropleg en sleepslangen garanderen een exacte, gelijkmatige en precieze verdeling van de vloeibare meststof, wat het economische succes bij het gebruik van vloeibare meststoffen verbetert en veilig stelt. Op de Agritechnica presenteert Lechler zijn nieuwe FS vloeibare kunstmeststraalpijp, waarvoor een patent is aangevraagd, evenals de uitbreiding van de FD-serie met de FD 02.

Daarnaast worden op de stand nieuwe en nuttige functies getoond die de gebruikers een enorme praktische ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld de ombouw van de flexibele slangdruppelsystemen 5S en 5SL voor late vloeibare kunstmesttoepassing naar nieuwe doseeropeningen in ISO-kleurcodering. Optioneel is een veiligheidsclip verkrijgbaar om te voorkomen dat het slangdruppelsysteem verloren gaat. De ISO-kleurcodering van de Lechler Cleaner-serie voor de continue inwendige reiniging van de tanks maakt het ook in de praktijk gemakkelijker.

Het Lechler-team kijkt uit naar uw bezoek in hal 8, stand B22!