Lechler inbedrijfstellingsservice:
Het allround zorgeloze pakket voor VarioCool systemen

Als een gasconditioneringssysteem nieuw moet worden geïnstalleerd of gemoderniseerd, is tijd voor de exploitanten van de installatie geld als het gaat om de opstartfase. Dit is precies waar de beproefde inbedrijfstellingsservice van Lechler in werking treedt: Onze ondersteuning eindigt niet met de levering van het VarioCool gaskoelsysteem, maar ondersteunt u bij de inbedrijfstelling en de optimale start van het bedrijf.

Lechler commissioning service: The all-round carefree package for VarioCool® systems

Onze professionele service is een essentiële factor voor ons succes. Om deze reden is Lechler de Nr. 1 nozzle-fabrikant in Europa. Ook na levering van het VarioCool gaskoelsysteem bent u bij Lechler in de beste handen. Wij bieden een wereldwijde inbedrijfstellingsservice door onze ingenieurs met vele jaren ervaring. Onze expertise zal u helpen de tijd en kosten van de inbedrijfstelling tot een minimum te beperken.

Hoe werkt het?

Voor de inbedrijfstelling worden alle interfaces gecontroleerd en getest om er zeker van te zijn dat ze klaar zijn voor de inbedrijfstelling. Tijdens de inbedrijfstelling wordt het systeem in gebruik genomen met inachtneming van alle bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. Voor de overdracht worden, indien mogelijk, alle bedrijfspunten benaderd, sproeitests uitgevoerd en worden alle vergrendelingen en de prestaties van het injectiesysteem op de overeengekomen bedrijfspunten gecontroleerd. Een belangrijk onderdeel van onze inbedrijfstellingsservice is ook de gedetailleerde, gekwalificeerde instructie van het bedienings- en onderhoudspersoneel in de functie en het onderhoud van de installatie.

Lechler commissioning service: The all-round carefree package for VarioCool® systems

Betrouwbare service maakt deel uit van het Lechler-aanbod

Wij zijn uw competente partner, die u snel en ongecompliceerd ondersteunt bij het oplossen van uw problemen. Onze service ter plaatse voor preventief onderhoud zorgt voor een probleemloze continue werking. Wij stellen u graag een onderhoudscontract op maat ter beschikking.