Lechler @ METEC 2023: Gerichte oplossingen voor de metallurgische industrie

Vol verwachting: Na vier jaar vindt 's werelds grootste bijeenkomst voor de metaalindustrie eindelijk weer plaats! Op METEC in Düsseldorf (12 - 16 juni 2023) presenteert Lechler zijn doelgerichte oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de metaaltechniek.

Van erts tot staal: Lechler biedt ondersteuning in de gehele productieketen.

Van erts tot staal

Op onze stand E011 in hal 1 presenteren wij u graag persoonlijk onze holistische oplossingen en sproeisystemen voor efficiënte, kostenbesparende en milieuvriendelijke sproeitoepassingen in de metallurgie. Dankzij onze diepgaande proceskennis kunnen wij u ondersteunen en adviseren in de gehele productieketen - van ertsvoorbereiding tot oppervlaktebehandeling.

Bereik uw doelen sneller en efficiënter met Lechler:

  • Energiebesparing
  • Verminderen van emissies
  • Kosten besparen
  • Kwaliteit verhogen

Discover the next level of descaling with SCALEMASTER ECO+!

Lechler SCALEMASTER ECO+Met zijn innovatieve boosterontwerp en uniek ontkalkingsconcept vestigt de SCALEMASTER ECO+ nieuwe impactrecords voor ontkalkingssproeiers. Leer meer over het nieuwe ontkalkingsconcept van de SCALEMASTER ECO+ en zijn mogelijkheden om zowel de oppervlaktekwaliteit te verbeteren als de energie-efficiëntie te verhogen, de kosten te optimaliseren en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.


Ticket code:
Ontvang uw persoonlijke toegangsvoucher voor METEC 2023 op metec(at)lechler.de