Huidige maatregelen vanwege het coronavirus (COVID-19) - Levering en beschikbaarheid gegarandeerd!

Beste zakenpartners,

Wij staan volledig achter de maatregelen die de Duitse regering heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. We hebben daarom verschillende maatregelen genomen om onze medewerkers te beschermen om het risico op besmetting te voorkomen.

Deze maatregelen dienen ook om ervoor te zorgen dat onze producten kunnen worden geleverd en beschikbaar zijn voor onze klanten.

Als Europa's nummer 1 op het gebied van sproeitechnologie met productielocaties op verschillende continenten zijn we wereldwijd flexibel gepositioneerd.

Door onze hoge mate van verticale integratie zijn we grotendeels onafhankelijk van specifieke inkoopmarkten en sub-leveranciers.

Bovendien is een groot deel van ons standaardprogramma uit voorraad leverbaar.

We zijn ons er echter van bewust dat door de dynamiek waarmee COVID-19 zich wereldwijd verspreidt, de situatie niet voor iedereen duidelijk is.

Omdat onze producten slijtageonderdelen zijn, die veelal procesrelevant zijn, vragen wij u te controleren of u voldoende Lechler-producten op voorraad heeft in uw bedrijf.

Neem contact met ons op in geval van nood of onzekerheden - wij staan voor u klaar met de gebruikelijke Lechler-service.

Als er belangrijke wijzigingen zijn, zullen wij u hier informeren.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en blijf gezond!

Uw Lechler-management

[Translate to Belgium - Dutch:] Lechler Lieferfähigkeit und Erreichbarkeit sichergestellt!