TankClean-software

Perfecte betrouwbare ontwerp - TankClean simulatiesoftware

Het plannen van een perfect schone tank kan een uitdaging zijn. Veel tanks hebben ingebouwde apparatuur zoals roerwerken of baffels die schaduwen kunnen veroorzaken. Of een bepaalde sproeier in staat is om onder deze omstandigheden alle oppervlakken van de tank betrouwbaar te reinigen, kan niet met zekerheid worden bepaald alleen op basis van alleen een visuele inspectie.

TankClean Software

Met onze nieuwe en unieke TankClean software kunnen wij u helpen bij het vinden van de optimale oplossing voor een perfecte reiniging van uw tank. Hiervoor repliceren we de tankgeometrie in de software en simuleren we vervolgens het sproei patroon. De werking van alle Lechler-tankreinigingssproeiers kan worden gesimuleerd - van de statische sproeibol tot de hogedruk-tankreinigingsmachine. Het resultaat van de simulatie wordt gedocumenteerd en in een PDF- of videobestand. De simulatie met TankClean kan al in de planningsfase van nieuwe tanks worden gebruikt als basis voor een optimale reiniging, maar is ook geschikt voor het optimaliseren van bestaande tankreinigingsprocessen.

Onze unieke service - uw voordeel

Ontwerp zekerheid
Ontwerp zekerheidOntwerp zekerheid Wij helpen u bij het ontwerpen van uw tankreinigingsoplossing, zodat u verzekerd bent van de meest optimale reiniging.
Procesbetrouwbaarheid
ProcesbetrouwbaarheidProcesbetrouwbaarheid Dankzij realistische en individueel aangepaste processimulatie kunnen wij u individuele oplossingsconcepten aanbieden.
Procesoptimalisatie
ProcesoptimalisatieProcesoptimalisatie Door de bestaande reinigingsprocessen te simuleren, laten we u de optimalisatiemogelijkheden voor deze processen zien.
Kosten- en tijdsbesparing
Kosten- en tijdsbesparingKosten- en tijdbesparing Simulatie maakt het mogelijk om potentiële probleemgebieden op te sporen voordat het reinigingsconcept wordt gedefinieerd. Dit maakt het mogelijk om het aantal tijd- en kostenintensieve reinigingstesten te verminderen.

TankClean Software gebruikersinterface - duidelijk en intuïtief

TankClean Software Benutzeroberfläche

Stap 1

Individuele aanpassing van de tankgeometrie en de ingebouwde apparatuur.

TankClean Software Benutzeroberfläche

Stap 2

Selectie van de juiste tankreinigingssproeiers.

TankClean Software Benutzeroberfläche

Stap 3

Realistische simulatie van het reinigingsproces.

TankClean Software Benutzeroberfläche

Stap 4

Documentatie van de simulatieresultaten, inclusief extra ontwerp hulpmiddelen.

Productdemonstratievideo (Duitse taal)

Tankreinigingssimulatiesysteemsoftware van Lechler - overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken.

Contact opnemen met

Bent u geïnteresseerd in simulaties van tankreiniging met TankClean? Vraag uw Lechler-contactpersoon voor meer informatie of bel ons. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw tankreinigingsoplossing.info(at)lechler.be