Hygiënische Spinner 2 series voor geoptimaliseerde tankreiniging

Krachtig en betrouwbaar - zo staan Lechler sproeiers voor tank- en apparatenreiniging bekend. Met de tweede generatie van de beproefde vrij ronddraaiende Spinner-series betreedt Lechler nu een nieuwe dimensie. Dit maakt hierdoor verdere optimalisering van uw reinigingsprocessen mogelijk.

Lechler tankreinigingssproeiers NanoSpinner 2, MicroSpinner 2 en MiniSpinner 2 (van links naar rechts)

De NanoSpinner 2, MicroSpinner 2 en MiniSpinner 2 zijn technisch verbeterd. Hierdoor kunnen we nieuwe normen stellen zoals verbeterde hygiëne en hogere toelaatbare omgevingstemperaturen.

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe spinnergeneratie

  • Hygiënisch ontwerp dankzij een lasaansluiting zonder dode ruimtes
  • Geschikt voor hoge omgevingstemperaturen
  • Hoge corrosiebestendigheid dankzij volledige fabricage uit roestvrij staal AISI 316L / 1.4404
  • Hoge oppervlakteafwerking als standaard
Sproeipatroon Lechler MiniSpinner 2

Functionele eigenschappen

De roterende reinigingssproeiers van de Spinner 2 series zijn ingedeeld in reinigings-efficiëntieklasse 2 en zijn ontworpen voor perfect spoelen en het verwijderen van lichte vervuiling. Deze eigenschappen maakt de Spinner 2 series uitmerate geschikt voor gebruik in de levensmiddelen- en drankenindustrie, evenals in de chemische en farmaceutische industrie.

De sproeikop van deze vrij ronddraaiende reinigingssproeiers wordt door middel van speciaal gepositioneerde sproeisleuven door de vloeistofdruk aangedreven. De repeterende impact van de vloeistof maakt het vuil los en spoelt het van het (tank)oppervlak. De Spinner 2 sproeiers bereiken hun optimale werking in kleine tot middelgrote tanks bij lage druk (1 tot 3 bar).

De producten van de Spinner 2-serie zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal AISI 316L, waardoor ze zelfs bij hoge temperaturen tot 250° C kunnen worden gebruikt.

Technische gegevens Spinner 2

Spinner 2 Showroom

Lechler Spinner 2 showroom

Ervaar de nieuwe Spinner 2!

Navigeer door onze virtuele Spinner 2 showroom en leer op een interactieve manier alle technische details van de roterende reiniger Spinner 2 kennen tijdens uw virtuele tour. In de showroom kunt u alle informatie direct downloaden op de POI. Kom langs - de Spinner 2 showroom is 24 uur per dag geopend.

http://lechler-event.de/en/spinner-2/

HygienicFit – De perfecte hygiënische aanvulling voor onze roterende reinigingssproeiers

Lechler HygienicFit adapter

De HygienicFit adapter is speciaal ontwikkeld voor de hygiënische aansluiting van Lechler roterende reinigingssproeiers. De adapter wordt direct aan de toevoerleiding gelast, zodat de roterende reinigingssproeier en de adapter een “clean & flush” samenstelling vormen.

Leer meer

MaxiSpinner 2 – De grootste telg van de Spinner-serie

Lechler MaxiSpinner 2, serie 5M4

Als grootste model in de Spinner-serie is de MaxiSpinner 2 al in mei 2021 op de markt gekomen. Hij overtuigt met dezelfde voordelen als zijn kleinere broers en zussen.

Belangrijkste kenmerken MaxiSpinner 2:

  • Volledig vervaardigd uit roestvrij staal 1.4404
  • Geschikt voor hoge omgevingstemperaturen
  • Voldoet aan FDA & EC 1935/2004
  • ATEX-versie beschikbaar
Leer meer

Contact

Hebt u vragen over onze roterende reinigingssproeiers? Of wilt u algemene informatie over tankreinigingssproeiers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Lechler BeNeLuxTelefoon +32 10 225022info(at)lechler.be