Lechler Whirly 2: De schone en hygiënische oplossing voor efficiënte tank- en apparatenreiniging

Maak kennis met het nieuwe lid van onze tankreinigingsfamilie: De Whirly 2 heeft een hygiënisch ontwerp, en zorgt voor een efficiënte reiniging dankzij zijn krachtige vlakstraalsproeiers.

Lechler Whirly 2

De Whirly 2 biedt een breed scala aan aansluitmogelijkheden en is verkrijgbaar met veel verschillende debieten of straalhoeken. Alle technische kenmerken van de Whirly 2 vindt u op onze productpagina via de volgende link.
Whirly 2 kenmerken – Meer informatie

Whirly 2 Showroom - De virtuele sproeierervaring

Ervaar de nieuwe Whirly 2!

Navigeer door onze virtuele Whirly 2 showroom en leer op een interactieve manier alle technische details van de Whirly 2 kennen tijdens uw virtuele tour. In de showroom kunt u alle informatie direct downloaden op de POI. Kom langs - de Whirly 2 showroom is 24 uur per dag geopend.

https://lechler-event.de/en/whirly-2/

HygienicFit – De perfecte match voor Whirly 2

Lechler's perfecte match voor de Whirly 2: de HygienicFit adapter. Speciaal ontwikkeld voor de hygiënische aansluiting van Lechler's roterende reinigingssproeiers. De adapter wordt direct aan de toevoerleiding gelast, zodat de roterende reinigingssproeier en de adapter een hygiënische eenheid vormen.

HygienicFit – De perfecte match voor Whirly 2

Contact

Heeft u vragen over de Whirly 2? Of wilt u andere informatie over tankreinigingssproeiers? Neemt u dan gerust contact met ons op:

Lechler BeNeLuxTelefoon +32 10 225022info(at)lechler.be