Schoon, schoner, MeshClean

Onze IntenseClean 5TA-serie heeft nu een opvolger: De nieuwe Lechler MeshClean combineert alles wat ons de afgelopen tien jaar tot nummer 1 in tank- en werktuigreiniging heeft gemaakt - een holistisch productconcept. Daarom overtuigt de MeshClean niet alleen met zijn compromisloze reinigingskracht, maar stelt hij ook nieuwe normen op het gebied van hygiënisch design, procesbetrouwbaarheid en levensduur.

Lechler MeshClean, serie 5T2/5T3Nieuw en zeer efficiënt: De Lechler MeshClean, serie 5T2/5T3, reinigt tanks met hoge impact.

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe MeshClean

  • Verbeterde spuitprestaties
  • Hygiënisch ontwerp zonder blootliggende schroefdraden
  • Geschikt voor Lechler HygienicFit
  • Geschikt voor sterilisatieprocessen (gebruik met stoom)
  • Extreem duurzaam en gemakkelijk te onderhouden
  • Hoge corrosiebestendigheid
  • Effectieve zelfreiniging
  • Hoge oppervlaktekwaliteit als standaard
  • Voldoet aan FDA & EC 1935/2004
  • ATEX-versie binnenkort beschikbaar

Technische gegevens MeshClean

Functionele eigenschappen

De roterende reinigingssproeiers van de MeshClean serie zijn ingedeeld in reinigingsklasse 5 en zijn ontworpen om hardnekkige vervuiling van kleine tot middelgrote apparatuur te verwijderen. Met dit prestatieprofiel zijn ze voorbestemd voor gebruik in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en in de chemische en farmaceutische industrie.

De sproeikop van deze tandwielgestuurde high impact tankreinigingsmachines wordt aangedreven door de reinigingsvloeistof. Onze gepatenteerde tandwieloverbrenging zorgt niet alleen voor de juiste snelheid, maar ook voor voldoende koppel. Stilstandtijden behoren zo bijna tot het verleden. Met zijn nauwkeurig afgestelde kinematica genereert de MeshClean een impact van 360° en laat geen plek ongereinigd. De MeshClean bereikt zijn optimale efficiëntie met kleine tot middelgrote containers bij lage druk.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kan de MeshClean worden gebruikt bij temperaturen tot 150 °C en is dus ook geschikt voor gebruik met stoom.

De nieuwe MeshClean in actie

Gelieve de marketingcookies te accepteren om deze video te bekijken.
Onze video demonstreert de werking van de roterende reinigingssproeier "MeshClean" serie 5T2/5T3

HygienicFit – De perfecte match voor Lechler tankreinigingssproeiers

Lechler HygienicFit adapter

Onze "Perfect Match" voor tankreinigingssproeiers: de HygienicFit adapter. Deze is speciaal ontwikkeld voor de hygiënische aansluiting van Lechler tankreinigingssproeiers. De adapter wordt rechtstreeks op de toevoerleiding gelast, zodat de roterende reinigingssproeiers en de adapter een schone eenheid vormen.

Learn more

Laten we praten over uw tankreinigingsprojecten!

Heeft u vragen over onze high impact tankreinigingsmachines? Of wilt u algemene informatie over tankreinigingssproeiers? Neem dan gerust contact met ons op:

Contact opnemen

Lechler SA/NV, BelgiëTelefoon +32 10 225022Telefax +32 10 243901info(at)lechler.be