Cadenas 3D CAD suunnitteludata

Lechler-suuttimet 3D-suunnitteludatana saatavilla verkossa

Lechler-suuttimien ja -lisävarusteiden 3D -suunnittelutiedot ovat teille tarjolla maksutta suunnittelutyötänne varten. Tällä palvelulla osoitamme jälleen osaamistamme ja korkeita standardejamme teknologiajohtajana. Käytä tätä tarjousta yksinkertaistamaan suunnittelutyötäsi. Tuemme mielellämme teitä tässä.

Cadenas 3D Konstruktionsdaten

Etunne

• Aikaa säästävä, rakennuspiirustusten ja teknisten tietojen suora lataus
  • Yksinkertainen tuotevalikoima, joka muistuttaa Lechler-printtiluetteloa
  • Esikatselutoiminto tuotekuvilla ja 3D -grafiikalla
  • Saatavana kaikissa yleisissä 3D-tiedostomuodoissa
  • Ilmainen käyttö kertakirjautumisen jälkeen

Rekisteröinti

1. lechler.partcommunity.com

2. Login: oikealla ylhäällä "Create account".

3. Syötä rekisteröintidata, vahvista lisenssisopimus,lähetä e-mail.

4. Vahvistus E-Mail lähetetään teille.

5. Seuraa ohjeita vahvistus E-Mail:ssa.

6. Login: käyttäjänimi + salasana.

7. CAD-tiedostomuodon asettaminen:
  • Valitse "CAD FORMATE" (oikea sarake).
  • "CAD MODEL download " (vasen sarake).
  • Valitse 3D format.
  • Klikkaa nuolta oikealla "Accept", "Save settings", "Close".

Download

1. Tiedosto Download: Valitse suutinosio, suutintyyppi, suutinsarja.

2. Valitse sarja, klikkaa "Generate CAD MODEL".

3. CAD-malli luodaan ja näytetään (alhaalla oikealla).

4. Klikkaa "Download".

5. Pop-up ikkuna: klikkaa "Save", valitse kohdekansio ja tallenna uudelleen.

Nämä aiheet voivat olla myös kiinnostuksenne kohteena