TankClean Ohjelmisto

Täydellinen luotettava suunnittelu - TankClean-simulointiohjelmisto

Täydellisen puhtaan säiliön suunnittelu voi olla haaste. Monissa säiliöissä on sisäänrakennettu laite, kuten sekoittimet tai välilevyt, jotka voivat luoda ruiskutuksen katvealueita. Se, pystyykö tietty suutin puhdistamaan luotettavasti kaikki säiliön pinnat näissä olosuhteissa, ei voida määrittää varmuudella vain silmämääräisen tarkastuksen perusteella.

TankClean Software

Uuden ja ainutlaatuisen TankClean -ohjelmistomme avulla voimme auttaa sinua löytämään optimaalisen ratkaisun säiliön täydelliseen puhdistamiseen. Tätä varten toistamme säiliön geometrian ohjelmistossa ja simuloimme sitten ruiskutusta. Kaikkien Lechler-säiliöiden puhdistussuuttimien toimintaa voidaan simuloida - staattisesta ruiskupallosta suurvaikutteiseen säiliönpuhdistuskoneeseen. Simulaation tulos dokumentoidaan ja toimitetaan PDF- tai videotiedostona. Simulointia TankCleanilla voidaan jo käyttää perustana optimaaliselle puhdistukselle uusien säiliöiden suunnitteluvaiheessa, mutta se soveltuu myös olemassa olevien säiliöiden puhdistusprosessien optimointiin.

Ainutlaatuinen palvelumme - henkilökohtainen etunne

Suunniteluvarmuus
SuunniteluvarmuusAutamme sinua suunnittelemaan säiliösi puhdistusratkaisun, jotta puhdistus voidaan tehdä ilman katveita.
Prosessin luotettavuus
Prosessin luotettavuusRealistisen ja yksilöllisesti räätälöidyn prosessisimulaation ansiosta voimme tarjota sinulle yksilöllisiä ratkaisukonsepteja.
Prosessin optimointi
Prosessin optimointiSimuloimalla olemassa olevia puhdistusprosesseja näytämme sinulle näiden prosessien optimointimahdollisuudet.
Kustannus- ja ajansäästö
Kustannus- ja ajansäästöSimulointi mahdollistaa mahdollisten ongelma-alueiden havaitsemisen ennen puhdistuskonseptin lopullista määrittelyä. Tämä mahdollistaa huomattavasti aikaa ja kustannuksia vaativien käytännön puhdistustestien määrän vähentämisen.

TankClean-ohjelmiston käyttöliittymä - selkeä ja intuitiivinen

TankClean Software Benutzeroberfläche

Vaihe 1

Yksilöllinen säiliön geometrian ja sisäänrakennettujen laitteiden sovittaja.

TankClean Software Benutzeroberfläche

Vaihe 2

Oikeiden säiliön puhdistussuuttimien valinta.

TankClean Software Benutzeroberfläche

Vaihe 3

Realistinen puhdistusprosessin simulointi.

TankClean Software Benutzeroberfläche

Vaihe 4

Simuloinnin tulosten dokumentointi, mukaan lukien lisänä tulevat suunnittelun apuvälineet.

Tuote-esittelyvideo (saksankielinen)

Lechlerin säiliönpuhdistussimulointiohjelmisto - selkeä ja helppokäyttöinen.

Yhteystiedot

Oletko kiinnostunut säiliöiden puhdistussimulaatioista TankCleanilla? Kysy lisätietoja Lechler -yhteyshenkilöltäsi tai soita meille. Autamme sinua mielellämme säiliönpuhdistusratkaisun suunnittelussa.info(at)lechler.fi