Cadenas 3D CAD konstruktions data

Lechlers dysor är tillgängliga online som 3D konstruktions data.

3D konstruktions data för Lechlers dysor och tillbehör finns gratis för ditt designarbete. Med den här tjänsten visar vi återigen vår kompetens och höga standarder som teknologiledare. Använd detta erbjudande för att förenkla ditt designarbete. Vi stödjer dig gärna i detta.

Cadenas 3D Konstruktionsdata

Fördelarna för er

• Tidsbesparande, direkt nedladdning av konstruktionsritningar och tekniska data
  • Enkelt produktval som liknar Lechlers tryckta katalog
  • Förhandsgranskningsfunktion med produktfoto och 3D-grafik
  • Finns i alla vanliga 3D-filformat
  • Gratis användning efter registrering

Registrering

1. lechler.partcommunity.com

2. Logga in: överst i högra hörnet "Create account".

3. Ange registrerings data, bekräfta licensavtalet, skicka e-mail.

4. Bekräftelsemail skickas till er.

5. Följ instruktionerna i bekräftelsemailet.

6. Logga in: Användarnamn + lösenord.

7. Ställa in CAD-filformat:
  • Välj "CAD FORMATE" (höger kolumn).
  • "CAD MODEL to download "(vänster kolumn).
  • Välj 3D format.
  • Klicka på pilen till höger för att "Accept", "Save settings", "Close".

Nedladdning

1. Nedladdning av filen: Välj dyssektion, dystyp, dysserie.

2. Välj serie, klicka på "Generate CAD MODEL".

3. CAD modellen är genererad och visas nere till höger.

4. Klicka på "Download".

5. Pop-up fönster: klicka på "Save", välj mappen och spara.

Dessa kan också intressera er